MMM International Fresh – trecutul, prezentul, viitorul!


Mult stimaţi colegi bună ziua! Având în vedere mulţimea întrebărilor care se scurg într-un flux nesfârşit din partea Dumneavoastră,  am dori să aducem o claritate şi să răspundem la toate odată.  Subiectul cel mai acut şi mai discutat este confundarea structurilor.  Mulţi nu înţeleg unde şi cu cine să meargă mai departe şi ce într-adevăr se întîmplă. Păi iată, dorim să vă dăm o claritate, că la baza departamentului  Internaţional al MMM 2012 a fost creată  cea mai mare structură MMM  International  (cea mai mare, deoarece include în sine 64 deţări), şi în componenţa acestei structuri internaţionale sunt incluse încă 40 de substructuri. Structura noastră, care în trecut se numea pur şi simplu Fresh (apropo, mulţi îşi pun întrebarea de ce Fresh şi ce înseamnă? Vom răspunde şi la această întrebare, Fresh – este un cocktail gătit dintr-un amestec de fructe proaspete stoarse, caracterizate printr-un gust tonic. Care este legătura?  E foarte simplu, în lumea noastră, într-un mod evident, economia  nu este proaspăta şi conţine o sistemă  putredă a libertăţii şi posibilităţilor economice, noi dorim să le oferim oamenilor posibilitatea de a simţi gustul proaspăt al libertăţii financiare  şi lasă-l să fie ca un gust de suc proaspăt stors!!!), acum se numeşte MMM Inernational  Fresh,  unde în compnenţa întregei echipe există deja substructurele sale:

Structura MMM International |România 

Structura MMM International | Bulgaria | Moldova

Structura MMM International | Ucraina

Răspunzînd  imediat  la întrebarea  care probabil a  apărut la Dvs, că doar trebuie de ajutat ţi  ţările apropiate să respire liber financiar din plin şi de învăţat cum să scape din cătuşele robiei capitalismului global contemporan. Şi dacă vorbind serios, structura MMM Fresh pînă la 21.01.2013   a fost  liderul  întregului Sistem, ce ţine de raportul procentual a fluxului si refluxului şi  în legătură cu aceasta, întregei conduceri ai structurii  MMM International  le-a fost date țări noi pentru dezvoltare, în  acest scop au şi apărut structurile suplimentare, care au fost descrise mai sus. Toate aceste structuri sunt părţi componente uniforme ale structurii MMM  International  Fresh!

P.S. Şi în încheiere, la cele spuse dorim să mai adăugam că le mulţumim foarte mult celor care au mers şi care pîna în prezent continuă să  meargă  alături de noi şi să le spunem că DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM FACE MULTE! Şi mă adresez la cei care au hotărît deja, sau încă se gîndesc  să se alăture de noi că FORTA NOASTRĂ CREŞTE  ÎN UNIUNE!  Vom fi bucuroşi să vă  vedem pe toţi în rîndurile familiei noastre mari şi multinaţionale!

MMM International Fresh- Simte gustul libertăţii financiare!


Comments: